kleding inbrengen

Categorieën

Heeft u nog kleding in de maat 74 t/m 140 en wilt u geld verdienen? Lever uw kleding in bij Suus kleertjes!

*tijdelijke inname stop van zomerkleding ivm enorme voorraad*

Aangezien babykleding nauwelijks verkoopt neemt Suus kleertjes enkel babykleding in volgens de laatste mode (dus bijv geen wijde stugge broeken) vanaf maat 74 en zo goed als nieuw. Daarnaast wordt de kleding van Wibra, Zeeman, Kik, Primark en vergelijkbaar niet meer betaald ingenomen (optie 1). 

 

Bij Suus kleertjes heeft u de keuze uit 3 opties: 

         1) Kleding inbrengen tegen een vaste prijs.

 Hoe gaat dit in zijn werk:

U vult onderstaand formulier in en pakt u gewassen en gestreken kledingstukken in een doos of (vuilnis)zak en stuurt deze samen met een briefje waarop uw naam en adresgegevens staan op naar: (langsbrengen op afspraak kan natuurlijk ook!)

Suus kleertjes

Jerome Kernplantsoen 39

3543 DH Utrecht

Ik bekijk en controleer de kleding vervolgens zorgvuldig en bepaal een prijs die ik u voor de kleding wil geven. U ontvangt van mij een mail met daarin de artikelen die ik goedgekeurd heb en welk bedrag ik u ervoor betaal. Indien ik 12 of meer artikelen in de webwinkel plaats ontvangt u de evt. gemaakte verzendkosten (tot max 6,95) samen met het te verrekenen bedrag binnen 7 dagen op uw rekening. De kleding die niet goed genoeg is, kunt u retour ontvangen. Hiervoor betaalt u een bedrag van 10 euro (dit is voor de verzendkosten en de handling). Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het aan het goede doel te schenken. Suus kleertjes zorgt ervoor dat het goed terecht komt!

Richtprijs:

- 0,10 tot 1,00 cent per kledingstuk van oa. H&M, Hema, Zara, C&A, Ter Stal (babyblue, europe kids), Brouwers mode (Bakkaboe, Just Small, D-zine), Name-it, Feetje, Dirkje, Lief!, Ducky beau, Mexx, Esprit, Bfc, Kidz-art en vergelijkbaar.

-1,00 tot 1,50 voor merken als Vingino, Carbone, Moodstreet, Retour, Ninni Vi, Mortenz, Flo, O'Chill, Tumble 'N Dry, Ralph Lauren en vergelijkbaar.

Slofjes en schoenen van de betere merken en in nieuwstaat zijn ook welkom!

Uiteraard is de prijs afhankelijk van het artikel (het ene merk is populairder dan het andere) en de staat. Een Name it spijkerbroek levert bijvoorbeeld meer geld op dan een shirtje van hetzelfde merk. 

Voordelen van deze optie:

  • U heeft in één keer u kleding vekocht en hoeft niet te wachten of het verkocht wordt.
  • U ontvangt snel u geld. 

      2)  Op basis van consignatie (kleding inbrengen en bij verkoop 40% van de opbrengst ontvangen). De huidige vaste inbrengers (voor 1 november 2018) ontvangen nog steeds 50%.

 Hoe gaat dit in zijn werk:

U vult onderstaand formulier in en pakt u gewassen en gestreken kledingstukken in een doos of (vuilnis)zak en stuurt deze samen met een briefje waarop uw naam en adresgegevens staan op naar: (langsbrengen op afspraak kan natuurlijk ook!)

Suus kleertjes

Jerome Kernplantsoen 39

3543 DH Utrecht

Na ontvangst van de kledingstukken zal ik de kleding beoordelen en ontvangt u een email met daarin een lijst van de kledingstukken en vraagprijs zoals die zal zijn in de webwinkel. Ik maak produktfoto's en streef ernaar de kleding binnen 3 weken op de website te plaaten. Indien ik 12 of meer artikelen in de webwinkel plaats ontvangt u de evt. verzendkosten (tot max 6,95) binnen 7 dagen retour op uw rekening. Kleding die niet goed genoeg is voor de webwinkel kunt u retour gezonden krijgen. U betaalt hiervoor 10 euro. Dit is voor de verzendkosten en handling. U kunt er ook voor kiezen deze kleding aan het goede doel te schenken. Suus kleertjes zorgt ervoor dat het goed terecht komt!

De kleding zal in principe onbeperkt in de webwinkel te koop zijn. Indien het aanbod te groot wordt kan ik besluiten de duur te verkorten. Tevens is het mogelijk dat een artikel na een aantal maanden in de uitverkoop geplaatst zal worden. En de kleding doet automatisch mee met kortingsacties.

Ieder kwartaal ontvangt u een email met daarin de verkochten artikelen en wordt er 40% van de opbrengst op uw rekening gestort. 

Voordelen van deze optie:

  • U ontvangt in de meeste gevallen meer geld voor een verkocht kledingstuk.
  • U hoeft naast het opsturen van de kleding niks meer te doen, Suus kleertjes regelt de produktfoto's en de afhandeling.

       3) U doneert de kleding.

U vult onderstaand formulier in en pakt u gewassen kledingstukken in een doos of (vuilnis)zak en stuurt deze samen met een briefje waarop uw naam en adresgegevens staan op naar: (langsbrengen op afspraak kan natuurlijk ook!)

Suus kleertjes

Jerome Kernplantsoen 39

3543 DH Utrecht

Indien ik 8 artikelen of meer kan plaatsen in de webwinkel ontvangt u de evt. verzenkosten retour op uw rekening.

Voordelen van deze optie:

  • U maakt andere ouders blij met kleding voor een heel klein prijsje.
  • U steunt een ander door mij gekozen goede doel, waar de 'onbruikbare' kleding heen gaat.

 

Welke kleding kunt u inbrengen:

-Schone nette kleding zowel merk als non-merk. Dat wil zeggen geen gaatjes, vlekjes, ontbrekende knoopjes, kapotte ritsen, losse draadjes, versleten, verwassen of pluizig.

-Rompers, alleen merk en in nieuwstaat.

-Leggings/maillots, alleen in nieuwstaat.

-Zwemkleding, alleen in nieuwstaat.

-Schoenen en slofjes, alleen A merken en in nieuwstaat.

-Slaapzak/trappelzak, alleen in nieuwstaat.

 * Om voor beide partijen te voorkomen dat er onnodige kosten gemaakt worden vraag ik u de kleding vooraf zelf al te controleren. Stel uzelf de vragen:

- zou ik dit artikel zelf kopen?

- is de kleding gat en vlekvrij?

- is de kleding niet verwassen, pluizig en nog in zijn originele vorm?

- past de kleding in het huidige modebeeld?

Wat kun je niet inbrengen?

- ondergoed en sokken

-pyjama's (enkel Claesen's mag)

-kleding met gaten, vlekken, uit vorm, pillig, versleten, kapotte ritsen, ontbrekende knoopkes e.d

-schoenen met afgesleten zool, kalen neuzen e.d, 

-kleding dat niet  meer van deze tijd is. (kleding van 4 jaar en ouder is vaak al gedateerd en verkoopt niet)

-sportkleding bijhorend bij een bepaalde vereniging

 

Dus heeft u kleding die u niet meer gebruikt en heeft u zelf geen zin en tijd om van alles foto's te maken, advertenties te plaatsen en het 1 voor 1 te gaan versturen, als het al verkocht wordt? Dan neemt Suus kleertjes die taken graag voor u uit handen. Op die manier verdient u er toch iets aan, heeft u in 1 keer opgeruimd en regel ik de rest.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Mail mij gerust voor meer informatie.

Alvast bedankt!

Groeten, Suus

Klik hier om het formulier in te vullen

 

 

 

waarom kopen bij Suus kleertjes

-Al 9 jaar het vertrouwde adres voor hippe tweedehands baby- en kinderkleding in goede tot nieuwstaat! -Duurzaam -Kleine prijsjes -Ruim assortiment -Snelle verzending -ook nieuwe kleding en handmade -merk en geen merk -voor iedere portemonnee een leuke hippe outfit!

Contact

0621861735
info@suuskleertjes.nl

Like en volg ons ook op facebook