Verzenden & verzendkosten

Categorieën

  • Verzending en verzendkosten

Suus Kleertjes hanteert een vast tarief van €4,95 per bestelling binnen Nederland, voor overige landen binnen de EU wordt 9,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht de grootte van de bestelling. Vanaf €75,00 betaalt u geen verzenkosten! Dit geldt niet als u kiest voor verzenden onder rembours.

De artikelen worden in een (plastic)envelop of doos(je) verzonden. Alleen bestellingen die niet door de brievenbus passen worden als pakketpost verzonden. Helaas kan het wel eens voorkomen dat brievenbuspost zoek raakt of vertraging oploopt. Suus kleertjes kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Wilt u dat de bestelling met pakketpost wordt verstuurd neem dan contact op met Suus kleertjes.

Artikelen die niet door brievenbus passen of pakketten kleding worden met Post NL of DHL verzonden. Wilt u liever uw pakket ophalen bij een DHL punt, dan kunt u dit aangeven bij opmerkingen tijdens het bestelproces.

Wilt u een pakket onder rembour laten verzenden dan zijn de verzendkosten €21,18

  • Betaling en levering 

Betaling en levering bij verzending 

Uw bestelling wordt gecontroleerd op voorradigheid en welke manier van verzenden voor u het meest voordelig is. De artikelen worden gereserveerd.

Bij betaling met iDeal wordt uw bestelling binnen 24 uur verzonden.

Indien u besluit niet via iDEAL te betalen, ontvangt u per email een factuur en betalingsgegevens. Deze vindt u ook terug in uw account. Uw betaling dient binnen 7 kalenderdagen op de rekening van Suus kleertjes te zijn bijgeschreven.

Als uw betaling tijdig is bijgeschreven zal uw bestelling uiterlijk de eerstvolgende werkdag worden verzonden.
U ontvangt een verzendnotificatie met de datum van verzending en bij pakketverzending ook het track&trace-nummer. 

Als uw betaling niet binnen 7 kalenderdagen is bijgeschreven komt uw bestelling te vervallen en gaan de gereserveerde artikelen terug in de verkoop (tenzij anders overeengekomen).

Betaling en levering bij afhalen 
Uw bestelling wordt gecontroleerd op voorradigheid en de artikelen worden gereserveerd. U ontvangt een email voor het maken van een afspraak. De betaling kunt u contant voldoen bij afhalen. Vriendelijk verzoek om gepast te betalen of anders zo klein mogelijk. Pinnen is niet mogelijk!

 

waarom kopen bij Suus kleertjes

-Al 6 jaar het vertrouwde adres voor hippe tweedehands baby- en kinderkleding in goede tot nieuwstaat! -Duurzaam -Kleine prijsjes -Ruim assortiment -Snelle verzending -ook nieuwe kleding en homemade-merk en geen merk-voor iedere portemonnee een leuke hippe outfit!

Contact

0621861735
info@suuskleertjes.nl