Over Suus

Categorieën

Het idee achter Suus kleertjes

Ik ben Suzanne, samenwonend en moeder van een zoon van 9 en een dochter van 3. Zoals iedere ouder heb ik de ervaring dat de kleintjes razendsnel uit de kleertjes groeien en de kasten overvol zijn, zodat veel kleding niet of nauwelijks gedragen is.

Zonde, want het kost een fortuin en de kleertjes kunnen nog prima één of twee rondes mee. Zelf koop ik daarom ook veel kleding tweedehands en outlet, zo lopen mijn kinderen er leuk bij en blijft het leuk voor mijn portomonnee en werk ik mee aan de duurzaamheid!

Ik ben dol op het afstruinen van o.a kinderkledingbeurzen en ben altijd op zoek naar leuke, hippe, betaalbare kleding. Zowel merk als non-merk! Na jaren via marktplaats artikelen verkocht te hebben, heb ik besloten om mijn hobby om te zetten in een eigen webwinkeltje. Hierdoor kunt u vanuit uw luie stoel leuke, nette kleding kopen voor een klein prijsje. Hoeft u niet te wachten of uw bod geaccepteerd wordt, bent u verzekerd van kleding in goede staat, die snel en netjes verzonden wordt tegen een vast tarief, kunt u betalen met iDeal en heeft u de mogelijkheid de kleding te retourneren. Kleding verkopen via mijn webwinkel kan ook! Zie hier de voorwaarden

Naast een uitgebreid aanbod tweedehands baby-en kinderkleding vindt u in de webwinkel ook een leuk aanbod nieuwe kleding van verschillende merken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Ik hoor ze graag!

Groetjes, Suzanne

waarom kopen bij Suus kleertjes

-Al 9 jaar het vertrouwde adres voor hippe tweedehands baby- en kinderkleding in goede tot nieuwstaat! -Duurzaam -Kleine prijsjes -Ruim assortiment -Snelle verzending -ook nieuwe kleding en handmade -merk en geen merk -voor iedere portemonnee een leuke hippe outfit!

Contact

0621861735
info@suuskleertjes.nl

Like en volg ons ook op facebook