Privacy verklaring

Categorieën

Bijgewerkt 24 mei 2018

Wij respecteren de Wet Algemene Verordening Gegevens (AVG) en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie van alle gebruikers van de webshop vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij delen persoonlijke gegevens niet met derden, zij worden alleen gebruikt door onszelf en alleen voor het mogelijk maken van een bestelling en de levering daarvan.

Hoe worden persoonlijke gegevens gebruikt
Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Om het winkelen zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot de bestelling en het gebruik van onze diensten op. 

U kunt bij ons een account aanmaken zodat naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflever- en betaalgegevens worden opgeslagen in een gebruikersaccount, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Daarnaast kunt u vanuit uw account uw gegevens aanpassen, bestellingen bekijken, retouren beheren en nog veel meer. Dit is overigens niet verplicht, zonder een account kunt u ook bij ons bestellen. Ook vragen wij u om een wachtwoord, welke wij niet in kunnen zien.

Heeft u zich ingeschreven voor de nieuwsbrief dan ontvangen wij uw naam en email. Deze wordt enkel gebruikt om u via de nieuwsbrief op de hoogte te houden van onder andere aanbiedingen en nieuw geplaatste artikelen. Opzeggen kan op ieder moment, indien u hier problemen mee ondervindt, kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen, zodat wij uw inschrijving kunnen verwijderen.
 

Veilige online verzending van uw bestelling
Uw bestelling wordt via onze veilige https://verbinding versleuteld naar ons verzonden en veilig opgegeslagen.

Onze Webhost
Onze webwinkel draait op een beveiligde server in een beveiligd datacenter. Wij zijn in het bezit van een verwerkingsovereenkomst van onze webhost, waarin duidelijk wordt aangegegeven dat zij er alles aan doen om uw privacy te waarborgen en de opgeslagen gegevens veilig te houden.  

Sociale media
Als u ons volgt of online interactie met ons hebt via sociale media platforms van derden, zoals bijvoorbeeld Facebook of Twitter, dan is de informatie die u verstrekt gebonden aan het privacybeleid van deze derden én aan het hier omschreven privacybeleid.

Uw rechten
Als consument in de EU vallen uw rechten van persoonlijke gegevens onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit betekent dat uw rechten als betrokkene hetzelfde zijn in alle EU-landen.

Toegangsrecht
Een van de belangrijkste rechten is dat u recht hebt op inzage van uw persoonsgegevens die door ons zijn opgeslagen. U kunt een mail sturen met een aanvraag.

Recht om vergeten te worden
Een ander belangrijk recht in uw relatie met ons is dat u recht hebt om vergeten te worden. Dit houdt in dat u een verzoek kunt indienen om alle gegevens die wij van u bezitten te verwijderen. Het kan zijn dat we niet alle gegevens kunnen verwijderen omdat we verplicht zijn om bepaalde gegevens op te slaan om te voldoen aan wettelijke eisen.

Vragen
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

 

waarom kopen bij Suus kleertjes

-Al 9 jaar het vertrouwde adres voor hippe tweedehands baby- en kinderkleding in goede tot nieuwstaat! -Duurzaam -Kleine prijsjes -Ruim assortiment -Snelle verzending -ook nieuwe kleding en handmade -merk en geen merk -voor iedere portemonnee een leuke hippe outfit!

Contact

0621861735
info@suuskleertjes.nl

Like en volg ons ook op facebook