Privacy verklaring

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van de webshop en zorgen ervoor dat informatie die wordt verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij delen persoonlijke gegevens niet met derden, zij worden alleen gebruikt door onszelf en alleen voor het mogelijk maken van een bestelling.

Hoe worden persoonlijke gegevens gebruikt

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Om het winkelen zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot de bestelling en het gebruik van onze diensten op. 

U kunt bij ons een account aanmaken zodat naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflever- en betaalgegevens worden opgeslagen in een gebruikersaccount, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Daarnaast kunt u vanuit uw account uw gegevens aanpassen, bestellingen bekijken, retouren beheren en nog veel meer.

Contact

0621861735
info@suuskleertjes.nl

Laatste tweets

  • Bad Authentication data.
  • Please, check your twitter settings in the admin panel

Like en volg ons ook op facebook