Algemene voorwaarden

Categorieën

Algemene voorwaarden van Suus kleertjes, gevestigd te Utrecht. 

KvK nr. 58120343

BTW nr. NL001991924B06   

1. Algemeen 
Suus kleertjes heeft het recht te allen tijde de voorwaarden te wijzigingen. Zijn de voorwaarden gewijzigd nadat u een bestelling heeft geplaatst, dan worden de voorwaarden gehanteerd zoals die op het moment van plaatsen van de bestelling op de website waren weergegeven.

2. Prijzen
Genoemde prijzen zijn:
- vaste prijzen
- vermeld in euro’s
- inclusief 21% BTW
- exclusief verzendkosten. Verpakkingskosten worden niet in rekening gebracht.

3. Staat van de artikelen
Suus kleertjes verkoopt in principe, wat betreft de tweedehands kleding, alleen artikelen die in zeer goede of nieuwstaat verkeren. De staat is bij elk artikel vermeld. 
Mankeert er wel iets aan een artikel, dan staat dit expliciet vermeld in de aanvullende informatie en is er uiteraard rekening meegehouden met de vraagprijs.

Goed: Het artikel verkeert in goede staat. Het is echter 2e hands, dus er kunnen lichte gebruikssporen zichtbaar zijn.
Zo goed als nieuw: Het artikel is als nieuw. Er zijn nauwelijks gebruikssporen zichtbaar.

De kleuren op de foto's kunnen iets afwijken van de werkelijke kleuren.

4. Bestellen en annuleren 
Wat betreft de tweedehands artikelen is er over het algemeen van alle artikelen maar 1 op voorraad. Hoewel de website up-to-date wordt gehouden, kan het voorkomen dat een verkocht artikel nog op de website staat. Suus kleertjes kan derhalve niet garanderen dat de artikelen die u bestelt ook geleverd kunnen worden.

Als een artikel door meerdere kopers is besteld gaat deze naar de koper die de bestelling als eerste heeft geplaatst.

Suus kleertjes streeft ernaar uw bestelling binnen 24 uur te verwerken.
Uw bestelling wordt altijd eerst gecontroleerd op voorradigheid. Als alle artikelen leverbaar zijn wordt het pakketje verzendklaar gemaakt en na ontvangst van betaling meteen verzonden. Als een artikel niet voorradig is ontvangt u hierover per email bericht. 

Bestellingen kunnen zonder opgaaf van reden worden geannuleerd tot aan verzending. U ontvangt dan het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) retour. Als de bestelling reeds verzonden is kan deze niet meer worden geannuleerd.

5. Verzending en verzendkosten
De artikelen worden in een (plastic)envelop of doos(je) verzonden. De verzendkosten bedragen 4,95 binnen Nederland ongeacht de grootte van de bestelling. Buiten Nederland bedraagt de verzendkosten 8,95. 

Artikelen die niet door brievenbus passen of pakketten kleding worden met de pakketpost van Post Nl verzonden. 

Pakketpost

Verzending

Kosten

  Standaard

€4,95

  Aangetekend*

€9,50

  * Standaard wordt uitgegaan van de 
     standaard verzending. Als u een 
     aangetekende verzending wilt 
     kunt u dit tijdens het bestellen via mail aangeven.Verzending is op risico van de koper. Suus kleertjes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertraagde, beschadigde of zoekgeraakte verzendingen.

Ook is er de mogelijkheid om het pakket te laten verzenden onder rembours. Hiervoor brengt Suus kleertjes een bedrag van 21,18 in rekening ook als de bestelling boven de 50 euro uitkomt.

Vanaf 50 euro betaalt u geen verzendkosten.


6. Betaling en levering 
6a. Betaling en levering bij verzending 
Uw bestelling wordt gecontroleerd op voorradigheid en worden gereserveerd.

Indien u besluit niet via iDEAL te betalen, ontvangt u per email een factuur (inclusief verzendkosten) en betalingsgegevens. Uw betaling dient binnen 7 kalenderdagen op de rekening van Suus kleertjes te zijn bijgeschreven. reknr. IBAN: NL27KNAB0724902147 tnv Suus 2dehandskleertjes.

Als uw betaling tijdig is bijgeschreven zal uw bestelling uiterlijk de eerstvolgende werkdag worden verzonden.
U ontvangt een verzendnotificatie met de datum van verzending en bij pakketverzending ook het track&trace-nummer. 

Als uw betaling niet binnen 7 kalenderdagen is bijgeschreven komt uw bestelling te vervallen en gaan de gereserveerde artikelen terug in de verkoop (tenzij anders overeengekomen).

6b. Betaling en levering bij afhalen.
Uw bestelling wordt gecontroleerd op voorradigheid en de artikelen worden gereserveerd. U ontvangt een email voor het maken van een afspraak. De betaling kunt u contant voldoen bij afhalen. Vriendelijk verzoek om gepast te betalen of anders zo klein mogelijk. Pinnen is niet mogelijk!

6c. Betaling bij een koopafspraak of kledingbeurs 
U kunt de artikelen contant betalen, liefst zo klein mogelijk. Betalen via een Tikkie/betaalverzoek kan ook. Pinnen is niet mogelijk!

7. Retourneren
Suus kleertjes heeft alle artikelen met zorg geselecteerd. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u dit tot 14 dagen na ontvangst per email kenbaar maken o.v.v. het ordernummer, uw naam en het betreffende artikel. Of u kunt het retourformulier invullen, deze vindt u onder het kopje retourneren.

U kunt het artikel, mits "ongedragen" en voorzien van eventueel aangehecht prijskaartje, binnen de wettelijke termijn van 14 dagen retourneren. Nadat u uw retourzending bekend heeft gemaakt via het retourformulier of een email, heeft u nog 14 dagen om het artikel te verzenden. Eventuele verzendkosten en het verzendrisico van retourzending zijn voor rekening van de koper.

Zodra een volledige bestelling retour is ontvangen krijgt u het aankoopbedrag (incl verzendkosten) binnen 7 kalenderdagen teruggestort of direct contant als u het artikel terugbrengt. Indien u een deel van de bestelling retourneert, ontvangt u het aankoopbedrag van het desbetreffende artikel binnen 7 kalenderdagen retour.

Eventuele boete ten gevolge van een onvoldoende gefrankeerde retourzending wordt op het door de koper terug te ontvangen aankoopbedrag in mindering gebracht.

8. Privacy 
Uw persoonsgegevens zullen uitsluitend door Suus kleertjes worden gebruikt voor het verwerken van uw bestelling en desgewenst voor het toezenden van de nieuwsbrief. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden.

waarom kopen bij Suus kleertjes

-Al 9 jaar het vertrouwde adres voor hippe tweedehands baby- en kinderkleding in goede tot nieuwstaat! -Duurzaam -Kleine prijsjes -Ruim assortiment -Snelle verzending -ook nieuwe kleding en handmade -merk en geen merk -voor iedere portemonnee een leuke hippe outfit!

Contact

0621861735
info@suuskleertjes.nl

Like en volg ons ook op facebook